Gamle fru Jensen.

Igår aftes var jeg inde på min bank konto, og der så jeg, at udbetaling Danmark havde overført 629 kr til mig for behandling af mine dårlige fødder.men jeg er kun berettiget til, at modtage 315 kr fordi jeg havde afleveret en kvittering til udbetaling Danmark for en fodbehandling og jeg havde fået for 2 fod behandlinger så jeg regnede lidt på det her til morgen fredag den 24-9-2021, at hvis jeg beholdte de for meget udbetalte penge, altså 314 kr og alle danskere i staten Danmark gjorde det samme, altså beholdt for meget udbetalte penge for eksempel 314 kr så ville det svare til ca 1,8 milliarder kroner, og hvis alle danskere gjorde dette hver måned, altså beholdt ca 314 kr så ville det svare til ca 20 milliarder kroner, og det svare ca til 80000 offentligt ansatte, som måske ville kunne have givet Gamle fru Jensen et ekstra bad. Så når klokken bliver 8 så vil jeg ringe til udbetaling Danmark og spørge dem om hvordan jeg tilbagefører de 314 kr til dem, sådan at det bliver muligt, at Gamle fru Jensen kan få sig et ekstra bad😊✌️😊

Kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup steffens

Ægproduktion er dyremishandling.

Igår fredag den 3-9-2021 gik det op for mig, at jeg støttede dyremishandling ved det, at jeg spiser mad med æg. Et forskningsprojekt havde påvist ved 5000 æglæggende høns, at 85 procent af disse høns havde et brud på brystbenet. Jeg har selv haft en del brud på mine menneskeknogler, og jeg ved hvor pisseondt disse brud gjorde.så jeg må så tro på at det muligvis gør ligeså ondt på disse høns, og det ønsker jeg ikke, at støtte.

Ægproduktion er dyremishandling.

Med venlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens

Livet er gratis😊

Klokken er 17,53 og jeg hører radioprogrammet påstand mod påstand på Danmarks radio,jeg har en påstand som lyder, at livet er gratis, og dermed ikke koster så meget som en krone, radioprogrammet påstand mod påstand kunne jo spørge fiskene i søerne og havet om hvor meget deres fiskeliv koster😊Påstand mod påstand kunne også spørge et træ om hvor meget det koster for det træ, at gro, så min påstand er livet er gratis😊Nyd det.

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

The Global Artist.

Bevidst forbrug.

Kapitalisme er godt fordi det får mig til, at tænke over hvad jeg bruger min førtidspension til. Jeg er gået hen og blevet en bevidst forbruger, fordi jeg ønsker feks ikke at betale 16,95 kr for en lille bakke leverpostej i netto, så derfor er jeg holdt op med, at spise leverpostej. Det næste bevidste valg jeg træffer, er at holde op med, at spise mælkeprodukter såsom is yougurt, mælk, og ost simpelthen på grund af at dyr skal have det godt, og det har de fleste køer ikke, selvom jeg har købt økologisk.så bevidst forbrug virker prøv det.

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Gunnhild( akrostikon digt)

Gode

Underlige

Nytænkende

Nydelige

Håbløse

Insisterende

Livselskende

Dame.❤️

Dig elsker jeg❤️

Kærlig hilsen

Tom steffens

Hollænderdybet 28 sttv

2300 København s

Tlf 21223075

E-mail tomsteffensdkkbh@icloud.com

Når cyrenerne blomstre❤️✌️❤️

Når cyrenerne blomstre i Hollænderdybet på Amager hvor jeg bor,og den milde forårsregn stille daler ned fra himlen, så breder der sig en duft som simpelthen ikke kan beskrives, og som ikke bør beskrives.jeg bliver bare så glad og kommer i et så godt humør, at jeg kke længere ved om jeg er i verdenen eller om verdenen er i mig.

Kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens❤️💕🎅🏿❤️💕❤️

Svensk pølseret❤️❤️❤️

Det var lørdag den 9-5-2020 igår, og i torsdags havde jeg været i Føtex og købt 3 pakker pølser for 30 kr. Jeg fik pølser med kartoffelsalat i torsdags så jeg tænkte, at jeg ville lave svensk pølseret. Jeg har lavet svensk pølseret ret mange gange i mit liv så det er ikke så svært for mig, at lave svensk pølseret. Jeg skrællede ca 750 gram kartofler som jeg skar i småstykker skiver, og jeg skar 4 Frankfurter i småstykker, og 4 tykke pølser i småstykker, det blev overhældt med ca 1 liter vand, og jeg tilførte. Lidt ketchup og lidt tomat pure og lidt sukker og lidt eddike, og det hele simrekogede en times tid. Senere spiste jeg og den svenske pølseret smagte rigtigt dejligt. Der er også svensk pølseret til mig Idag så jeg glæder mig allerede til, at spise igen. Men da jeg havde spist igår ringede min søns mor til mig, for at spørge mig om hvordan jeg havde det, og om jeg havde lyst til et kop coronakaffe, hun fortalte mig også at hun ikke havde fået noget at spise, så jeg spurgte om hun havde lyst til svensk pølseret, og det havde hun, og hun blev dejlig mæt. Det skal lige siges hun spiser som en fugl( det vil sige hun spiser ikke særligt meget) så der var nok pølseret til hende også i dag. Det vil sige jeg lavede 4 portioner mad for ca 25 kroner og som gjorde to mennesker mætte, i to dage. Bonne appetit.❤️❤️❤️Og glædelig mors dag😊😊😊

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Anklage mod det første corona tilfælde i Danmark.

Jeg vil her og nu anklage den chefredaktør på TV2 news som hjemtog covid 19/ corona som det første tilfælde i Danmark, og det jeg vil anklage ham for det er at han ved sin opførsel har bragt mig i økonomisk forlegenhed.

De økonomiske hjælpepakker der lige nu bliver sendt ud af den danske regering, skal jo betales af statens borgere, og deriblandt mig, så derfor er jeg blevet bragt i en ikke så fordelagtig situation rent økonomisk,da jeg ca skal betale 50 000 danske kroner for at han kunne hygge sig på en skitur i tyrol. Denne økonomiske situation som jeg er blevet bragt i af ham ønsker jeg at få frem ved en dansk domstol, hvor jeg ønsker at de 50000 danske kroner som jeg er blevet påført af økonomisk tab bliver betalt af ham, da han var den første smittede, som tog covid 19/corona med til Danmark.

Med venlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens.