Kortprosa:Blomst.

Blomsten blomst, syntes at det var omsonst, at stå og blomstre hele dagen. Så blomsten blomst gik sig en tur, og så et vækkeur der tog sig en sjippetur. Blomsten blomst gik videre, og så en hval med store tænder , og det hænder at hvaler med store tænder spiser blomster, men sådan noget vidste blomsten blomst ikke, så nu har hvalen hikke, fordi den spiste nemlig blomsten blomst, som nu syntes at det var omsonst at ligge nede i hvalens mave.

❤️❤️❤️❤️❤️

Med kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens

Digt:kys røven !

Jeg kysser røv, på en politiker, for det er hvad jeg kan, og i min kyssen røv, har jeg mistet min intigritet, min fertilitet, og min selvrespekt,og min forstand.

Men hva skal jeg nu, det ved jeg ikke, tage imod penge fra politikeren, eller begynde, at drikke, jeg ved at jeg en dag ikke længere er til, men lige Idag ved jeg ikke hvad jeg vil.

For jeg føler, at min kyssen røv, har kostet mig min frihed, og at jeg er til fals som en luder, der har mistet sin lighed, med det at føle sig som et menneske, det kan jeg ikke, fordi politikeren har fået mig til, at drikke, en skål for min såkaldte pressefrihed, som kun var til låns, sålænge, at jeg tog imod penge fra politikeren.

Med særlig kærlig hilsen

Til alle frihedshungrende journalister og mediefolk.

😊😊😊🎅🏿😊😊😊

Og glædelig jul.

Broder Tom fastrup steffens

Tåren trillede ned af mine kinder.

Kære Vorherre tak for Idag, jeg var i kirke til dit velbehag, mine tårer trillede ned af mine kinder, da den tale om sorte huller i alle menneskers indre, fremkaldte minder, om triste dage da jeg ikke var mig selv, men et kæmpemæssigt følelsesmæssigt menneskeligt jordskælv, det var dage hvor jeg følte mig væk fra mig selv, men Idag er jeg en mand som tør bede, og bede om hjælp.

Tak til pastor Flemming Pless, pastor ved christianskirken på Christianshavn ved København for den bedste gudstjeneste nogensinde som får ❤️❤️❤️ Af mig.

Med venlig hilsen

Tom steffens

Digt: Liv.

Når jeg kysser hende der livet, så er jeg ham, som får dette givet, fuldstændig uden skyld og skam, kysser hun mig godmorgen, og kysser mig godformiddag, og kysser mig godmiddag, og godeftermiddag, og godaften og godnat, fordi hun er den skat❤️Som jeg aldrig kysser farvel.

Diget er skrevet torsdag den 7-11-2019

Af Broder Tom Fastrup Steffens

Digt: stilhed.

Når jeg kysser hende der stilheden, så bliver jeg selv tavs,

Øhh godaws, undskyld mig, selvfølgeligt uden skyld og uden skam,er jeg mon ham, der må få lov,til at skænke dig nye dage, hvor jeg kysser dig go,morgen, og kysser dig, go,formiddag, og kysser go,middag, og go, eftermiddag, og go, aften og go,nat, så er du den skat, som jeg aldrig ønsker, at kysse farvel.

Skrevet ca 2010 af Broder Tom fastrup steffens

❤️❤️❤️❤️❤️

Le crepine ala fantasia.

Krebinetter med kartofler i fad med porre ananas og gullerødder.

Skræl kartofler gullerødder, rens porrene og skræl ananasen.

Brug en charruse kniv og skær kartoflerne og gulerødderne i ukurante størrelser og kom dem i en glas stegeso, ananasen skæren i små tykke skiver og skæres i tern og kommes sammen med kartoflerne og gulerødderne, porrene skæres i små tynde skviver og puttes også i stegesoen, det hele overhældes med 2dl rødvin gerne merlot, og tilsættes ca 2 dl vand, det kommes i en forvarmet ovn på 200 grader celcius, og skal ca have en time i ovnen, krebinetterne laves bare som du nu gerne vil lave dine krebinetter.bon appetit.

Broder Tom fastrup steffens

❤️❤️❤️❤️❤️

Tosser uden nosser.

I søndags var jeg ude for en begivenhed på værestedet nabocenteret som ligger i portugalsgade på Amager.

Jeg sad stille og roligt og spiste min søndagsbrunch da en af de andre brugere af værestedet sagde, at han ville se filmen jagten som jeg mente var en lortefilm som henvender sig positivt til pædofile. Det hele eskalerede og jeg truede ham med tæsk og han lovede mig tæsk, og jeg rejste mig op ret hidsigt og gik henimod ham for at modtage mine tæsk, da 2 blødsødne pædagoger blandede sig. Det hele endte med at jeg spyttede min mad i hovedet på ham som gerne ville se filmen jagten, og jeg endte med en karantæne på en måned, akja hvad dårlig kunst ikke kan fører til.

😊😊😊

Med kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens

Læg mærke til, fattigdom,økonomisk ulighed, og manglende politisk dømmekraft.

Ondskaben lever, og hvordan ved jeg så det, jo det skal jeg sige dig.

Politik handler om det muliges kunst, altså at gøre ting mulige for den befolkning som bliver repræsenteret af politikerne. Problemet er som jeg ser det , at politikerne elsker at debattere det mulige ud fra en bestemt synsvinkel, og det er vi bruger feks ikke ordet fattig, vi bruger istedet for ordet udsat, den udsatte er tit og ofte udsat for mangel på penge til sin egen overlevelse, det var det der for bare nogle få årtier siden ville blive betragtet som værende fattige.

Kontrol versus selvkontrol og social kontrol.

Der er noget jeg har tænkt over, og det er, er der nogen eller noget der kontrollerer mig eller dig.tanken er spændende for hvis der er nogen eller noget der kontrollerer din eller min adfærd så er det jo i virkeligheden træls, fordi hvorfor kan skal eller bør du og jeg kontrolleres.jeg har på nuværende tidspunkt tænkt mig at tage kontrollen tilbage over mig selv, lade magthaverne det vil sige politikerne, politiet, retssystemet, sociale myndigheder med flere være i fred, fordi de er nogle stakler, de er nogle stakler fordi deres ideologiske overbevisning går ud på, at fratage befolkningen muligheden for at være sig selv uden utopiske krav om at skulle overholde en bestemt regel for, at kunne få et bestemt gode, feks kontanthjælp,vi er mennesker små skrøbelige mennesker som dag efter dag får indraget vores frihed fra disse magthavere så nu er mit synspunkt at disse magthavere skal kan og bør tie stille så vi mennesker i den danske befolkning kan få lidt fred og ro.

✌️✌️✌️💕💕💕✌️✌️✌️

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Sultesyg grådighedsafviklende menneske.

Jeg er simpelthen for fed, ikke på den der fede selvfede måde hvor jeg hele tiden gør opmærksom på alle de ting jeg kan og gør, så nu vil jeg fortælle at jeg er totalt fed på den ufede måde, jeg har overspist i for mange år, har spist flæskesvær med stor fornøjelse, og det skal siges at poserne var store så fornøjelsen var ekstra stor. Nå men jeg har taget den beslutning, at jeg vil tabe mig 40 kg, og det har jeg tænkt mig at gøre ved at sulte mig selv, det vil sige spise mindre, og det gør jeg fordi jeg vejer 133,1 kg og det er simpelthen for meget når jeg kun er et lille højdemæssigt pus på 179 cm. Jeg har besluttet mig at lade være med at drikke 2 liter sodavand om dagen da denne sodavand indeholder halvdelen af mit daglige kj indtag og derfor bare har ført til at jeg er blevet tykkere og tykkere, så jeg afvikler min grådighed på sukker, mælk, søde sager og kager, og alt hvad der har gjort mig tyk og fed, i håbet om at jeg så taber mig, og det håber jeg virkeligt.

Med kærlig hilsen

❤️❤️❤️✌️❤️❤️❤️

Broder Tom Fastrup steffens