Grådighed,forloren hare og socialfilantropi.

Grådighed hvad enten den sker blandt meget rige mennesker, eller meget fattige mennesker, er simpelthen for meget for mig.igår oplevede jeg på værestedet nabocenteret i portugalsgade, at selvom de frivillige havde sagt, at der kun var 2 fiskefrikadeller til hver, så var der mennesker med en anden etnisk oprindelse end dansk, der ikke forstod det.det er for mig en gåde at mennesker fra Mellemøsten udviser en størrer grad af grådighed end jeg ellers oplever blandt etniske danskere, nå nu gider jeg ikke beskæftige mig med Mellemøsten for Mellemøsten har kun skabt dårlige ideologier som jødedom, kristendom,og islamistisk ideologi, for mig viser disse ideologier mig blot at Gud ihvertfald ikke kommer fra Mellemøsten, men dermed fra Nordeuropa hvor han gav gæve vikinger muligheden for at spise grisekød, og dermed kommer jeg til den forlorne hare som jeg Idag lavede til min søn mikkkel og hans kæreste Stina, de havde taget Asterix deres hund med, og han er simpelthen en dejlig og bedårende hund som er meget mere bedårende end noget menneske jeg endnu har mødt, min forlorne hare består dybest set af kartoffelmos, hakket svinekød , og hakkede løg, 3æg, mælk, og lidt rasp til at holde sammen på farsen, dertil kogte kartofler med vild børnesovs, som dybest set er en brun opbagt sovs tilsat ribsgelé og solbærsyltetøj.nå men det smagte rigtigt dejligt og ungerne var glade og de syntes at maden smagte lidt for peberet, fordi jeg havde kommet lidt for meget peber i farsen.

Nå men jeg har også opfundet et nyt ord, og det er socialfilantropi, det er et ord der betyder, at selvom man som mand eller kvinde ikke har det største økonomiske råderum, så har man som kvinde eller mand råd til at give lidt til dem der har endnu mindre.

Med kærlig hilsen

❤️❤️❤️❤️❤️

Broder Tom Fastrup Steffens

33 mødrehjælpsflyverdragter doneret af førtidspensionist.

Igår læste jeg en e-mail fra mødrehjælpen, den handlede om, at de havde fået et godt tilbud på 500 flyverdragter til børn til 244 kr stykket,de manglede dog stadigvæk penge til 226 børn, og i morges sendte jeg så penge via mobilepay til en enkelt flyverdragt, bagefter tænkte jeg hold nu op hvor var jeg fedtet 244 kr er ingenting for mig som førtidspensionist, så jeg gik ind på min netbank i Nordea for, at se hvor mange penge jeg havde stående, og jeg havde ca 29000. kr så jeg valgte at sende en yderligere donation på 7808 kr så yderligere 32 børn kunne få en varm flyverdragt til vinter. Jeg er forøvrigt førtidspensionist og min indkomst er faktisk ret god så jeg vælger en gang imellem at støtte et godt formål, og det mener jeg faktisk at det er, at 33 fattige børn får mulighed for en tryg og varm vinter i en flyverdragt fra mødrehjælpen.

Med kærlig hilsen

❤️❤️❤️❤️❤️

Broder Tom Fastrup Steffens

Livet er smukt.😊❤️❤️❤️😊

Livet det smukke liv, hvad skulle vi dog have gjort uden at have fået dette liv.

Jeg drømte en drøm for et par år siden, det var nærmest en visionær drøm. Drømmen gav mig tre gådefulde spørgsmål, det ene var, hvad er liv? Det andet var, hvordan opstod liv? Det tredje var, Er liv tilfældigt ? Min søn Mikkel på 25 år mente der manglede et spørgsmål mere, og det var, hvorfor liv? Så nu var der lige pludselig min visionære drøm med en masse spørgsmål plus min søns som jeg aldrig vil kunne få et rationelt svar på, for ingen eller intet menneske, eller dyr kender svaret på disse spørgsmål. Vi forventer måske at livet ved at leve det, måske giver os svaret, men jeg er blevet 52 år, og jeg føler ikke at livet hverken er nemt at leve, eller nemt at forstå. Måske er der ikke noget at forstå, andet end at livet er smukt.😊❤️❤️❤️😊

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Blandt hysteriske skrigeskinker,og fuldmåneforskrækkede fredag den 13,ende syndromer.

Jeg havde lavet en aftale med min psykiater Ida om, at jeg skulle tage ud på psykiatri center Amager fordi jeg følte en tomhed inden i mig som jeg ikke rigtigt kunne redegøre overfor hende.

Jeg tog derud og blev indlagt, og mødte en kvindelig forsker lørdag som den dag var førende overlæge for hospitalet, jeg fortalte hende at jeg havde skrevet breve til regionsformanden i region hovedstaden om blandt andet udbrændthed blandt det psykiatriske plejepersonale, og denne overlæge sagde til mig, at hvis hun som overlæge kom med sine betragtninger overfor politikerne i region hovedstaden så ville hun blive betragtet som en hysterisk skrigeskinke, og det undrer mig at hendes vurdering af politikerne er at de betragter opositionsdannede plejepersonaler som hysteriske skrigeskinker, fordi jeg er mig og jeg er altid blevet taget alvorligt af politikerene fordi jeg altid har mine argumenter som patient uorden.

Nå men jeg fik dog noget fred og ro, fik snakket mig frem til nogle konstruktive løsninger for mig således at jeg ikke isolerer mig for meget.

Min afsked til afsnittet var at købe 3 pakker cigaretter til en kvindelig bekendt af mig som desværre var løbet tør, så jeg tænkte nu har jeg sparet 3 dages madbudget så kan jeg også have råd til at forærer hende 3 pakker cigaretter, jeg fik et par kindkys for det af hende. Så 3 dage på psykiatrisk hospital havde hjulpet mig til igen at kunne holde mig selv ud.

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

😊❤️❤️❤️😊

Nabohygge sygepleje, og politisk fokus.

Jeg var Idag nede på nabocenteret for, at hygge mig, Peder serverede en rigtig dejlig hjemmelavet tortilla for mig med ris og ost og kylling, danseholdet var der også, og jeg fik talt med Sophie m.som er en del af danseholdet, om en kunstnerisk udstilling de på nuværende tidspunkt har på region hovedstadens psykiatriske center Amager, hun fortalte at hun faktisk syntes at udstillingen var god, og hun viste mig en pjece med de forskellige billeder som der var på udstillingen, så jeg overvejer, at tage derud en af de nærmeste dage, jeg talte også med Ingrid som havde været på en hyggelig familieferie isommerhus sammen med sin datter svigersøn børnebørn, datters svigerforældrer, og det virkede på mig som om det havde været en rar oplevelse for hende.

På nabocenteret har vi også en del vikarer, og en af de vikarer er Ninna hun arbejder fuldtid som sygeplejerske på Hvidovre sygehus som sygeplejerske, jeg fortalte hende, at jeg havde sendt en henvendelse til sundhedsministeren om at nogle af sygeplejerskene på region hovedstadens psykiatriske centre følte sig udbrændte, Ninna spurgte mig så om hvornår jeg fik fokus på det somatiske område, og dette vil jeg så også gøre, for der er rigtigt mange ting der bør gøres både indenfor den psykiatriske sygepleje som sjældent bliver hørt på af politikerne på Christiansborg, og som burde blive hørt fordi god psykiatrisk sygepleje kræver både ro og fred for patienterne men så sandelig også for sygeplejerskerne, fordi når sygeplejerskerne har fred og ro til, at gøre deres arbejde så gør de det bedre end godt, og det har jeg følt behov for at sige mange gange og det gør jeg så også nu, så jeg håber at det svar jeg fik fra sundhedsministeren står til troende fordi svaret fra sundhedsministeren var, at det var en del af deres politiske fokusområder altså udbrændthed blandt psykiatriske sygeplejersker men også deres somatiske ditto,er.

Med kærlig hilsen

😊❤️❤️❤️😊

Broder Tom Fastrup Steffens

Lørdagshygge, pyllerrøve, og søndagens tekst.

Goddaw søndag så er det kirketid med pastor Pless i christianskirken på Christianshavn. Igår lørdag lavede jeg noget dejlig mad til mig selv, det bestod i en svimemørbradsgryderet med mango kartofler og gullerødder, og dertil ris, denne ret smagte pragtfuldt.resten af lørdagen hyggede jeg mig med at høre lidt radio, jeg hører som regel P3 og der var lidt iørerfaldende futuristisk musik, så jeg hyggede mig gevaldigt.jeg gik tidligt i seng klokken var ca 22 da jeg gik i seng for at sove.

Da jeg stod op tændte jeg for radioen og konstaterede, at verdenen var nærmest ved at gå under,fordi de praktiserende læger var ude med en kritik af, at mennesker de søde væsner gik til lægen på grund af at deres teknologiske app,s havde konstateret at de muligvis var syge, og derfor opsøgte læge, og lægerne ikke kunne finde ud af det fordi data kunne være forurenet i de forskellige app,s så nu vidste lægerne ikke deres levende råd.

Måske skulle mennesker blot tænke sig en lille smule om inden de gik til lægen, jeg siger endnu engang måske skulle mennesker blot tænke sig om inden de går til lægen.

Søndagens tekster i folkekirken handler om, at Jesus det dejlige mellemøstlige menneske gør de døve hørende, og de stumme talende, hvis han dog bare havde ladet være med dette, så havde verdenen måske været således, at den ikke var gået under på grund af dårligt teknologisk isenkram.

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens😊❤️❤️❤️😊

Gyrith ? Optagelse i dr byen på Amager.

Onsdag d 4-9-2019

Jeg har i dag været til optagelse af quizzen med Gyrith Ross, med Pernille vermund og Poul Madsen chefredaktør på ekstrabladet.

Optagelserne gik godt og Gyrith var sjov, og jeg hyggede mig rigtigt meget.

Idag har jeg også lagt et manipuleret foto af mig selv her på hjemmesiden.

Jeg kalder mig jo ikke for the global artist for ingenting, nå men ellers så prøver jeg, at få nye ideer til hvad jeg skal have af indhold her på hjemmesiden, måske et lille webgalleri hvor socialt udsatte kan udstille deres kunst, og eventuelt have deres egne produkter til salg, jeg ved det ikke helt endnu😊❤️❤️❤️😊

Nå men

Tak for Idag

Kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Kaffepause.

Det er Idag mandag den 2-9-2019.

Jeg var Idag ude på Region hovedstadens psykiatriske center Amager beliggende på Digevej 110 på Amager.

Jeg skulle to ting, jeg skulle besøge centerledelsens sekretær J.r, som jeg mødte for først gang til et møde i psykiatrisk dialogforum for ca 9 år siden, hvor hun tog referat fra møderne, og da vi havde været til møder en del gange sammen så blev det sådan, at jeg venligt spurgte hende på mail om jeg ikke kunne komme ud til en kop kaffe, og det gør jeg så på nuværende tidspunkt ca hver 4 måned, J.rog jeg talte Idag om løst og fast, lidt om at hun lå i flytterod, og at hun havde haft en god sommerferie sammen med sin mand i deres sommerhus, jeg fortalte lidt om min hjemmeside, og lidt om hvordan jeg ellers havde det.

Det skal siges at J.r er et meget rart og rummeligt menneske som, når jeg har haft det rigtigt dårligt, har været istand til at hjælpe mig igennem det psykiatriske system, og det skylder jeg hende stor tak for.

Det andet jeg skulle på region hovedstadens psykiatriske center var at få injiceret medicin i min krop, jeg fik et lille stik i armen, og så har jeg det ellers godt sådan rimeligvis indtil næste gang jeg skal besøge region hovedstadens psykiatriske center Amager for at få medicin, og et kop kaffe😊❤️❤️❤️😊

Med kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens

Fire uinteressante ting😊

De fire mest uinteressante ting et menneske kan gå op i, at gøre, og gøre sig det besværligt for sig selv er, 1. Sex fordi det kun er interessant i forbindelse med en eventuel reproduktion( at få et barn) hvis man har lyst til det ellers så er sex pisseligegyldig.2. Religion, religion hvad enten man tror på den ene eller den anden Gud er uinteressant fordi Gud er i al tænkning skabt af mennesker altid en fraværende Gud som kun interessere sig for sine sjælelige skæbner hvis denne skæbne gør noget specielt, feks siger en bøn eller bukker eller priser denne Gud på en speciel måde, og det mener jeg gør Gud til noget pisseligegyldigt.3. Sport, sport er sjovt at gå til og dyrke sammen med venner og bekendte, men når det handler om hvem der vinder en eventuel dyst så er dette fænomen også pisseligegyldigt, fordi vi er alle vindere fordi vi fik livet, og har mulighed for at have det sjovt i vores sportslige udfoldelse uden at forholde os til hvem der vandt.4 politik. Politik er pisseligegyldigt fordi politik fremmer ikke det smukkeste i mennesket( tilgivelsen) da politik altid handler om at fremme en bestemt regel der med en eller anden diffus magt tryllebinder mennesket til at overholde den selvsamme regel( hvorfor er mig en gåde) måske handler politik om at svage mennesker kan finde en styrke i at regulerer for at få sig selv sat i et bedre lys, for mig ihvertfald er politik pisseligegyldigt.

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Fritænker.