Det lille hjerte❤️

Det lille røde hjerte, havde ingen smerte, det grinte hele tiden,for det havde viden, viden om stort og småt, for for det lille røde hjerte var alting godt.

❤️❤️❤️❤️❤️

Med kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens

Kortprosa:Blomst.

Blomsten blomst, syntes at det var omsonst, at stå og blomstre hele dagen. Så blomsten blomst gik sig en tur, og så et vækkeur der tog sig en sjippetur. Blomsten blomst gik videre, og så en hval med store tænder , og det hænder at hvaler med store tænder spiser blomster, men sådan noget vidste blomsten blomst ikke, så nu har hvalen hikke, fordi den spiste nemlig blomsten blomst, som nu syntes at det var omsonst at ligge nede i hvalens mave.

❤️❤️❤️❤️❤️

Med kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens

Digt:kys røven !

Jeg kysser røv, på en politiker, for det er hvad jeg kan, og i min kyssen røv, har jeg mistet min intigritet, min fertilitet, og min selvrespekt,og min forstand.

Men hva skal jeg nu, det ved jeg ikke, tage imod penge fra politikeren, eller begynde, at drikke, jeg ved at jeg en dag ikke længere er til, men lige Idag ved jeg ikke hvad jeg vil.

For jeg føler, at min kyssen røv, har kostet mig min frihed, og at jeg er til fals som en luder, der har mistet sin lighed, med det at føle sig som et menneske, det kan jeg ikke, fordi politikeren har fået mig til, at drikke, en skål for min såkaldte pressefrihed, som kun var til låns, sålænge, at jeg tog imod penge fra politikeren.

Med særlig kærlig hilsen

Til alle frihedshungrende journalister og mediefolk.

😊😊😊🎅🏿😊😊😊

Og glædelig jul.

Broder Tom fastrup steffens

Tåren trillede ned af mine kinder.

Kære Vorherre tak for Idag, jeg var i kirke til dit velbehag, mine tårer trillede ned af mine kinder, da den tale om sorte huller i alle menneskers indre, fremkaldte minder, om triste dage da jeg ikke var mig selv, men et kæmpemæssigt følelsesmæssigt menneskeligt jordskælv, det var dage hvor jeg følte mig væk fra mig selv, men Idag er jeg en mand som tør bede, og bede om hjælp.

Tak til pastor Flemming Pless, pastor ved christianskirken på Christianshavn ved København for den bedste gudstjeneste nogensinde som får ❤️❤️❤️ Af mig.

Med venlig hilsen

Tom steffens

Digt: Liv.

Når jeg kysser hende der livet, så er jeg ham, som får dette givet, fuldstændig uden skyld og skam, kysser hun mig godmorgen, og kysser mig godformiddag, og kysser mig godmiddag, og godeftermiddag, og godaften og godnat, fordi hun er den skat❤️Som jeg aldrig kysser farvel.

Diget er skrevet torsdag den 7-11-2019

Af Broder Tom Fastrup Steffens

Digt: stilhed.

Når jeg kysser hende der stilheden, så bliver jeg selv tavs,

Øhh godaws, undskyld mig, selvfølgeligt uden skyld og uden skam,er jeg mon ham, der må få lov,til at skænke dig nye dage, hvor jeg kysser dig go,morgen, og kysser dig, go,formiddag, og kysser go,middag, og go, eftermiddag, og go, aften og go,nat, så er du den skat, som jeg aldrig ønsker, at kysse farvel.

Skrevet ca 2010 af Broder Tom fastrup steffens

❤️❤️❤️❤️❤️

Le crepine ala fantasia.

Krebinetter med kartofler i fad med porre ananas og gullerødder.

Skræl kartofler gullerødder, rens porrene og skræl ananasen.

Brug en charruse kniv og skær kartoflerne og gulerødderne i ukurante størrelser og kom dem i en glas stegeso, ananasen skæren i små tykke skiver og skæres i tern og kommes sammen med kartoflerne og gulerødderne, porrene skæres i små tynde skviver og puttes også i stegesoen, det hele overhældes med 2dl rødvin gerne merlot, og tilsættes ca 2 dl vand, det kommes i en forvarmet ovn på 200 grader celcius, og skal ca have en time i ovnen, krebinetterne laves bare som du nu gerne vil lave dine krebinetter.bon appetit.

Broder Tom fastrup steffens

❤️❤️❤️❤️❤️