Den ressourcegivende patient.😀

Jeg er psykiatrisk patient på region hovedstadens psykiatriske center Amager beliggende på Digevej 110 2300 København s. Der er noget jeg har spekuleret ret meget over, og det er hvem er det som giver mig omsorg, er det sygeplejerskerne på det psykiatriske center, eller er det patienterne, eller er det både sygeplejerskerne/sundhedspersonalet og patienterne. For alle menneske både sygeplejerskerne/sundhedspersonalet og patienterne på det psykiatriske center er i besiddelse af ressourcer, som giver mig nye muligheder for at leve mit liv,på den måde som jeg har lyst til at leve mit liv på. Jeg har selv tit og ofte blandet mig i om patienterne på centeret fik den rigtige og nødvendige omsorg fra det sundhedsfaglige personale, og jeg er kommet til den konklusion, at ja det gør patienterne, de får,den nødvendige omsorg fra det sundhedsfaglige personale. Men når så det sundhedsfaglige personale går ned med stress, og har følelsen af at de er udbrændte, så kan hjælpen til det sundhedsfaglige personale komme fra en uventet kant. Jeg har nemlig som patient skrevet til sundheds og ældreminister Magnus Heunicke og spurgt om det kunne have sin rigtighed, at det psykiatriske sundhedspersonale havde følelsen af stress og udbrændthed, og sundheds og ældreminister Magnus Heunicke svarede, at det var en del af den nye regerings fokusområder, at sikre at sundhedspersonalet ikke fik stress og følelsen af udbrændthed når de gik på arbejde.

Godt nytår

Med venlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

København s den 31-12-2019

Poor man.

I am a poor poor man, i build building up into the sky, i dont know why, my name is Donald trump and i am a President in USA but i dont know why my building is falling from the sky,i dont know why i dont know why.

With sincerly gratitude

🎅🏿🎅🏿🎅🏿❤️🎅🏿🎅🏿🎅🏿

Black Santa

Heldig og det autonome menneskes behov.

Der er et mundheld, der siger at heldet følger de tossede, officielt er jeg erklæret sindssyg eller tosset om man vil. Men jeg er så heldig at jeg har fået en tidlig julegave af den danske stat og min udlejer.fordi fra den første januar der bliver min husleje nedsat til ca 2900 kr for en 2 rums lejlighed først på Amager med egen have, 12 år gammelt køkken og 12 år gammelt bad og toilet.men det der gør det heldigt for mig som tosset eller sindssyg er, at jeg er førtidspensionist, og derfor får jeg boligydelse af den danske stat på 2168 kr så fra den første januar er min reelle husleje på ca 789 kr for en 2 rums lejlighed først på Amager på 68 kvadratmeter, så hvem er tosset❤️❤️❤️

Med kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens