Mangel på ærlige læger, og ordentlige førtidspensionister.

Jeg har oftest manglet en ærlig læge til, at fortælle mig hvad jeg egentligt fejler rent sygdomsmæssigt. En ærlig læge ville have fortalt mig, at livet er en sjælden sygdom som desværre ikke kan kureres, og at jeg skal dø af denne sjældne sygdom, og at lægen desværre ikke rigtigt ved hvornår, og livsforlængende medicin, det kan lægen desværre ikke rigtigt give mig fordi lægen ved ikke rigtigt hvor langt livet er❤️Derfor er jeg førtidspensionist fordi det er sådanne tanker jeg har, altså tanker om livet, og døden. Jeg prøver at udsætte døden så langt tid som muligt, men hold kæft hvor er jeg sommetider træt af livet, og specielt om vinteren, hvor der hverken er rigtigt mørkt eller rigtigt lyst. Nå lyset skal sgu nok komme på et eller andet tidspunkt❤️Kh Broder Tom fastrup steffens