Hamsteret hamster hamstre hamstere😊

Det var en helt almindelig dag i hamsterhjulet,hamsteret hamster løb rundt i det helt som sædvanligt.Dog tænkte hamsteret hamster på om der ikke var noget der var mere spændende end, at løbe rundt og rundt hele tiden i hamsterhjulet. Hamsteret hamster havde set ud af tremmerne i sit bur, at der var et andet bur med tremmer i nærheden, og Hamsteret hamster havde også set noget der lignede ham selv, men kunne det nu også være rigtigt?

Så en dag besluttede Hamsteret hamster at bryde ud af sit bur, for nu var han blevet sur, af at løbe rundt selvom det er sundt, at løbe rundt, så syntes Hamsteret hamster at det var mere sundt, at flygte, så hoptjuhej med mig sagde han, og hoppede ud af sit tremmebur, som havde gjort Hamsteret hamster sur.

I et andet hop tjuhej med mig var han ovre ved det andet bur, hvor Hamsteret hamsterine boede, og Hamsteret hamster troede, at også han kunne få lov til bo der sammen med Hamsteret hamsterine. Hamsterine som både kunne, grine græde og le, sagde at det kunne måske, godt komme til, at ske, hvis Hamsteret hamster blot gav Hamsteret hamsterine et enkelt lille kys, det gjorde Hamsteret hamster så, og siden hen er de blevet forældre til 20 små babyhamstere❤️❤️❤️

Med kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens