Anklage mod det første corona tilfælde i Danmark.

Jeg vil her og nu anklage den chefredaktør på TV2 news som hjemtog covid 19/ corona som det første tilfælde i Danmark, og det jeg vil anklage ham for det er at han ved sin opførsel har bragt mig i økonomisk forlegenhed.

De økonomiske hjælpepakker der lige nu bliver sendt ud af den danske regering, skal jo betales af statens borgere, og deriblandt mig, så derfor er jeg blevet bragt i en ikke så fordelagtig situation rent økonomisk,da jeg ca skal betale 50 000 danske kroner for at han kunne hygge sig på en skitur i tyrol. Denne økonomiske situation som jeg er blevet bragt i af ham ønsker jeg at få frem ved en dansk domstol, hvor jeg ønsker at de 50000 danske kroner som jeg er blevet påført af økonomisk tab bliver betalt af ham, da han var den første smittede, som tog covid 19/corona med til Danmark.

Med venlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens.