Svensk pølseret❤️❤️❤️

Det var lørdag den 9-5-2020 igår, og i torsdags havde jeg været i Føtex og købt 3 pakker pølser for 30 kr. Jeg fik pølser med kartoffelsalat i torsdags så jeg tænkte, at jeg ville lave svensk pølseret. Jeg har lavet svensk pølseret ret mange gange i mit liv så det er ikke så svært for mig, at lave svensk pølseret. Jeg skrællede ca 750 gram kartofler som jeg skar i småstykker skiver, og jeg skar 4 Frankfurter i småstykker, og 4 tykke pølser i småstykker, det blev overhældt med ca 1 liter vand, og jeg tilførte. Lidt ketchup og lidt tomat pure og lidt sukker og lidt eddike, og det hele simrekogede en times tid. Senere spiste jeg og den svenske pølseret smagte rigtigt dejligt. Der er også svensk pølseret til mig Idag så jeg glæder mig allerede til, at spise igen. Men da jeg havde spist igår ringede min søns mor til mig, for at spørge mig om hvordan jeg havde det, og om jeg havde lyst til et kop coronakaffe, hun fortalte mig også at hun ikke havde fået noget at spise, så jeg spurgte om hun havde lyst til svensk pølseret, og det havde hun, og hun blev dejlig mæt. Det skal lige siges hun spiser som en fugl( det vil sige hun spiser ikke særligt meget) så der var nok pølseret til hende også i dag. Det vil sige jeg lavede 4 portioner mad for ca 25 kroner og som gjorde to mennesker mætte, i to dage. Bonne appetit.❤️❤️❤️Og glædelig mors dag😊😊😊

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens