Skrankepaverne i den offentlige sektor.

Den offentlige sektor er kendt for meget, også for deres ineffektivitet.jeg havde fået tildelt en hovedrengøring, af den offentlige visitation som skulle udføres af et privat rengøringsselskab. Det private rengøringsselskab kommer for sent fredag den 26-6-2020 hvor hovedrengøringen skulle have fundet sted. Jeg får så en mail fra en fyr i hjemmeplejen som siger, at han først kan komme ud til mig når jeg har fået en hovedrengøring, og jeg svarer ham at den offentlige sektor ikke behøvede at gøre sig den ulejlighed, at komme hjem til mig da jeg mente, at den offentlige sektor i forevejen havde røvrendt mig noget så grusomt, ved det at de sendte et privat rengøringsselskab ud til mig som ikke kunne finde ud af at komme til tiden for den aftale vi havde indgået. Nå men jeg fik et svar fra ham der lød at han afventede en plan fra den offentlige visitation, jeg svarede blot okay til ham. Senere ringede jeg selv til den offentlige visitation, hvor jeg fik det mest arrogante menneske i røret hun forklarede mig, at hun da ikke selvom hun var skatteyder kunne få en gratis hovedrengøring lige som mig, og jeg bare skulle være glad for det, og at det offentlige ikke ydede den service at komme til det aftalte tidspunkt , jeg forklarede hende at den hovedrengøring jeg skulle have haft ikke var gratis da jeg har betalt skat, og senere i telefonsamtalen forklarede jeg hende også hvad hun kunne føre med selvsamme hovedrengøring, hun skulle tage og putte den op i sit skrankepaverøvhul❤️❤️❤️

Med kærlig hilsen

Førtidspensionist

Broder Tom fastrup steffens