Fire uinteressante ting😊

De fire mest uinteressante ting et menneske kan gå op i, at gøre, og gøre sig det besværligt for sig selv er, 1. Sex fordi det kun er interessant i forbindelse med en eventuel reproduktion( at få et barn) hvis man har lyst til det ellers så er sex pisseligegyldig.2. Religion, religion hvad enten man tror på den ene eller den anden Gud er uinteressant fordi Gud er i al tænkning skabt af mennesker altid en fraværende Gud som kun interessere sig for sine sjælelige skæbner hvis denne skæbne gør noget specielt, feks siger en bøn eller bukker eller priser denne Gud på en speciel måde, og det mener jeg gør Gud til noget pisseligegyldigt.3. Sport, sport er sjovt at gå til og dyrke sammen med venner og bekendte, men når det handler om hvem der vinder en eventuel dyst så er dette fænomen også pisseligegyldigt, fordi vi er alle vindere fordi vi fik livet, og har mulighed for at have det sjovt i vores sportslige udfoldelse uden at forholde os til hvem der vandt.4 politik. Politik er pisseligegyldigt fordi politik fremmer ikke det smukkeste i mennesket( tilgivelsen) da politik altid handler om at fremme en bestemt regel der med en eller anden diffus magt tryllebinder mennesket til at overholde den selvsamme regel( hvorfor er mig en gåde) måske handler politik om at svage mennesker kan finde en styrke i at regulerer for at få sig selv sat i et bedre lys, for mig ihvertfald er politik pisseligegyldigt.

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Fritænker.

Leave a Reply