Kaffepause.

Det er Idag mandag den 2-9-2019.

Jeg var Idag ude på Region hovedstadens psykiatriske center Amager beliggende på Digevej 110 på Amager.

Jeg skulle to ting, jeg skulle besøge centerledelsens sekretær J.r, som jeg mødte for først gang til et møde i psykiatrisk dialogforum for ca 9 år siden, hvor hun tog referat fra møderne, og da vi havde været til møder en del gange sammen så blev det sådan, at jeg venligt spurgte hende på mail om jeg ikke kunne komme ud til en kop kaffe, og det gør jeg så på nuværende tidspunkt ca hver 4 måned, J.rog jeg talte Idag om løst og fast, lidt om at hun lå i flytterod, og at hun havde haft en god sommerferie sammen med sin mand i deres sommerhus, jeg fortalte lidt om min hjemmeside, og lidt om hvordan jeg ellers havde det.

Det skal siges at J.r er et meget rart og rummeligt menneske som, når jeg har haft det rigtigt dårligt, har været istand til at hjælpe mig igennem det psykiatriske system, og det skylder jeg hende stor tak for.

Det andet jeg skulle på region hovedstadens psykiatriske center var at få injiceret medicin i min krop, jeg fik et lille stik i armen, og så har jeg det ellers godt sådan rimeligvis indtil næste gang jeg skal besøge region hovedstadens psykiatriske center Amager for at få medicin, og et kop kaffe😊❤️❤️❤️😊

Med kærlig hilsen

Broder Tom fastrup steffens

Leave a Reply