Lørdagshygge, pyllerrøve, og søndagens tekst.

Goddaw søndag så er det kirketid med pastor Pless i christianskirken på Christianshavn. Igår lørdag lavede jeg noget dejlig mad til mig selv, det bestod i en svimemørbradsgryderet med mango kartofler og gullerødder, og dertil ris, denne ret smagte pragtfuldt.resten af lørdagen hyggede jeg mig med at høre lidt radio, jeg hører som regel P3 og der var lidt iørerfaldende futuristisk musik, så jeg hyggede mig gevaldigt.jeg gik tidligt i seng klokken var ca 22 da jeg gik i seng for at sove.

Da jeg stod op tændte jeg for radioen og konstaterede, at verdenen var nærmest ved at gå under,fordi de praktiserende læger var ude med en kritik af, at mennesker de søde væsner gik til lægen på grund af at deres teknologiske app,s havde konstateret at de muligvis var syge, og derfor opsøgte læge, og lægerne ikke kunne finde ud af det fordi data kunne være forurenet i de forskellige app,s så nu vidste lægerne ikke deres levende råd.

Måske skulle mennesker blot tænke sig en lille smule om inden de gik til lægen, jeg siger endnu engang måske skulle mennesker blot tænke sig om inden de går til lægen.

Søndagens tekster i folkekirken handler om, at Jesus det dejlige mellemøstlige menneske gør de døve hørende, og de stumme talende, hvis han dog bare havde ladet være med dette, så havde verdenen måske været således, at den ikke var gået under på grund af dårligt teknologisk isenkram.

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens😊❤️❤️❤️😊

Leave a Reply