Nabohygge sygepleje, og politisk fokus.

Jeg var Idag nede på nabocenteret for, at hygge mig, Peder serverede en rigtig dejlig hjemmelavet tortilla for mig med ris og ost og kylling, danseholdet var der også, og jeg fik talt med Sophie m.som er en del af danseholdet, om en kunstnerisk udstilling de på nuværende tidspunkt har på region hovedstadens psykiatriske center Amager, hun fortalte at hun faktisk syntes at udstillingen var god, og hun viste mig en pjece med de forskellige billeder som der var på udstillingen, så jeg overvejer, at tage derud en af de nærmeste dage, jeg talte også med Ingrid som havde været på en hyggelig familieferie isommerhus sammen med sin datter svigersøn børnebørn, datters svigerforældrer, og det virkede på mig som om det havde været en rar oplevelse for hende.

På nabocenteret har vi også en del vikarer, og en af de vikarer er Ninna hun arbejder fuldtid som sygeplejerske på Hvidovre sygehus som sygeplejerske, jeg fortalte hende, at jeg havde sendt en henvendelse til sundhedsministeren om at nogle af sygeplejerskene på region hovedstadens psykiatriske centre følte sig udbrændte, Ninna spurgte mig så om hvornår jeg fik fokus på det somatiske område, og dette vil jeg så også gøre, for der er rigtigt mange ting der bør gøres både indenfor den psykiatriske sygepleje som sjældent bliver hørt på af politikerne på Christiansborg, og som burde blive hørt fordi god psykiatrisk sygepleje kræver både ro og fred for patienterne men så sandelig også for sygeplejerskerne, fordi når sygeplejerskerne har fred og ro til, at gøre deres arbejde så gør de det bedre end godt, og det har jeg følt behov for at sige mange gange og det gør jeg så også nu, så jeg håber at det svar jeg fik fra sundhedsministeren står til troende fordi svaret fra sundhedsministeren var, at det var en del af deres politiske fokusområder altså udbrændthed blandt psykiatriske sygeplejersker men også deres somatiske ditto,er.

Med kærlig hilsen

😊❤️❤️❤️😊

Broder Tom Fastrup Steffens

Leave a Reply