Blandt hysteriske skrigeskinker,og fuldmåneforskrækkede fredag den 13,ende syndromer.

Jeg havde lavet en aftale med min psykiater Ida om, at jeg skulle tage ud på psykiatri center Amager fordi jeg følte en tomhed inden i mig som jeg ikke rigtigt kunne redegøre overfor hende.

Jeg tog derud og blev indlagt, og mødte en kvindelig forsker lørdag som den dag var førende overlæge for hospitalet, jeg fortalte hende at jeg havde skrevet breve til regionsformanden i region hovedstaden om blandt andet udbrændthed blandt det psykiatriske plejepersonale, og denne overlæge sagde til mig, at hvis hun som overlæge kom med sine betragtninger overfor politikerne i region hovedstaden så ville hun blive betragtet som en hysterisk skrigeskinke, og det undrer mig at hendes vurdering af politikerne er at de betragter opositionsdannede plejepersonaler som hysteriske skrigeskinker, fordi jeg er mig og jeg er altid blevet taget alvorligt af politikerene fordi jeg altid har mine argumenter som patient uorden.

Nå men jeg fik dog noget fred og ro, fik snakket mig frem til nogle konstruktive løsninger for mig således at jeg ikke isolerer mig for meget.

Min afsked til afsnittet var at købe 3 pakker cigaretter til en kvindelig bekendt af mig som desværre var løbet tør, så jeg tænkte nu har jeg sparet 3 dages madbudget så kan jeg også have råd til at forærer hende 3 pakker cigaretter, jeg fik et par kindkys for det af hende. Så 3 dage på psykiatrisk hospital havde hjulpet mig til igen at kunne holde mig selv ud.

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

😊❤️❤️❤️😊

Leave a Reply