Livet er smukt.😊❤️❤️❤️😊

Livet det smukke liv, hvad skulle vi dog have gjort uden at have fået dette liv.

Jeg drømte en drøm for et par år siden, det var nærmest en visionær drøm. Drømmen gav mig tre gådefulde spørgsmål, det ene var, hvad er liv? Det andet var, hvordan opstod liv? Det tredje var, Er liv tilfældigt ? Min søn Mikkel på 25 år mente der manglede et spørgsmål mere, og det var, hvorfor liv? Så nu var der lige pludselig min visionære drøm med en masse spørgsmål plus min søns som jeg aldrig vil kunne få et rationelt svar på, for ingen eller intet menneske, eller dyr kender svaret på disse spørgsmål. Vi forventer måske at livet ved at leve det, måske giver os svaret, men jeg er blevet 52 år, og jeg føler ikke at livet hverken er nemt at leve, eller nemt at forstå. Måske er der ikke noget at forstå, andet end at livet er smukt.😊❤️❤️❤️😊

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Leave a Reply