Grådighed,forloren hare og socialfilantropi.

Grådighed hvad enten den sker blandt meget rige mennesker, eller meget fattige mennesker, er simpelthen for meget for mig.igår oplevede jeg på værestedet nabocenteret i portugalsgade, at selvom de frivillige havde sagt, at der kun var 2 fiskefrikadeller til hver, så var der mennesker med en anden etnisk oprindelse end dansk, der ikke forstod det.det er for mig en gåde at mennesker fra Mellemøsten udviser en størrer grad af grådighed end jeg ellers oplever blandt etniske danskere, nå nu gider jeg ikke beskæftige mig med Mellemøsten for Mellemøsten har kun skabt dårlige ideologier som jødedom, kristendom,og islamistisk ideologi, for mig viser disse ideologier mig blot at Gud ihvertfald ikke kommer fra Mellemøsten, men dermed fra Nordeuropa hvor han gav gæve vikinger muligheden for at spise grisekød, og dermed kommer jeg til den forlorne hare som jeg Idag lavede til min søn mikkkel og hans kæreste Stina, de havde taget Asterix deres hund med, og han er simpelthen en dejlig og bedårende hund som er meget mere bedårende end noget menneske jeg endnu har mødt, min forlorne hare består dybest set af kartoffelmos, hakket svinekød , og hakkede løg, 3æg, mælk, og lidt rasp til at holde sammen på farsen, dertil kogte kartofler med vild børnesovs, som dybest set er en brun opbagt sovs tilsat ribsgelé og solbærsyltetøj.nå men det smagte rigtigt dejligt og ungerne var glade og de syntes at maden smagte lidt for peberet, fordi jeg havde kommet lidt for meget peber i farsen.

Nå men jeg har også opfundet et nyt ord, og det er socialfilantropi, det er et ord der betyder, at selvom man som mand eller kvinde ikke har det største økonomiske råderum, så har man som kvinde eller mand råd til at give lidt til dem der har endnu mindre.

Med kærlig hilsen

❤️❤️❤️❤️❤️

Broder Tom Fastrup Steffens

Leave a Reply