Det sociale eksperiment, og forkølelse.

Jeg har en forkølelse, eller rettere sagt jeg er forkølet, det blev jeg efter at jeg havde været i Danmarks radios studie 6 på Amager fælledvej 72 til optagelser med statsministeren, optagelserne gik godt men jeg blev lidt for opvarmet, så da jeg kom ud i den danske efterårskulde, blev jeg underafkølet og fik derefter min forkølelse.

Der er noget jeg har tænkt over igennem et stykke tid og det er, at i Danmark bliver der eksperimenteret med mennesker, både indefor de gængse naturvidenskabelige discipliner som biologi og medicin, men også de mere samfundsvidenskabelige discipliner som psykologi og antropologi.

Siden 1950 erne har den danske stat defineret et socialt eksperiment med børn og voksne, den danske stat har defineret at så mange børn som overhovedet muligt skulle i børnehave, så de kunne lære at blive gode demokratiske medborgere, de skulle derefter i en folkeskole med fokus på også at blive inddraget i det danske samfund som demokratiske medborgere, de får at vide i folkeskolen at de har tanke og talefrihed?

Og at de er frie, derefter så går de selvsamme nu unge mennesker ud af folkeskolen, og måske ind på en gymnasiel uddannelse, blandt pædagoger der prædiker det samme om tale og tankefrihed.jeg er modstander af at den danske stat har bedraget disse unge mennesker til, at tro, at de nærmest for enhver pris har talefrihed, for det er en løgn, i den danske grundlov står der en del om hvad man må sige og hvad man ikke må sige, og da er min pointe at hvis det står i grundloven, så er det jo ligegyldigt, hvad en eller anden pædagog har tudet børnenes øre fulde af, og fået dem til at tro, og da er virkeligheden jo et misfoster af totalt tankeløse handlinger fra pædagoger, den danske stat, folkeskoler, og gymnasier, for alle kan blive straffet både for deres tankeløse asfærd, men også for deres tankeløse ord.

Med kærlig hilsen

😊🎅🏿🎅🏿🎅🏿❤️❤️❤️😊

Broder Tom Fastrup Steffens

Leave a Reply