Kontrol versus selvkontrol og social kontrol.

Der er noget jeg har tænkt over, og det er, er der nogen eller noget der kontrollerer mig eller dig.tanken er spændende for hvis der er nogen eller noget der kontrollerer din eller min adfærd så er det jo i virkeligheden træls, fordi hvorfor kan skal eller bør du og jeg kontrolleres.jeg har på nuværende tidspunkt tænkt mig at tage kontrollen tilbage over mig selv, lade magthaverne det vil sige politikerne, politiet, retssystemet, sociale myndigheder med flere være i fred, fordi de er nogle stakler, de er nogle stakler fordi deres ideologiske overbevisning går ud på, at fratage befolkningen muligheden for at være sig selv uden utopiske krav om at skulle overholde en bestemt regel for, at kunne få et bestemt gode, feks kontanthjælp,vi er mennesker små skrøbelige mennesker som dag efter dag får indraget vores frihed fra disse magthavere så nu er mit synspunkt at disse magthavere skal kan og bør tie stille så vi mennesker i den danske befolkning kan få lidt fred og ro.

✌️✌️✌️💕💕💕✌️✌️✌️

Med kærlig hilsen

Broder Tom Fastrup Steffens

Leave a Reply